Contact

Termeni si conditii

Utilizarea site-ului

Pentru a fi informat despre toate condițiile de utilizare ale acestui site, vă rugăm să parcurgeți toate secțiunile următoare.

SC Updez Market SRL își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor și condițiilor, precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, SC Updez Market SRL își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit SC Updez Market SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă SC Updez Market SRL la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către SC Updez Market SRL pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vânzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.updez.ro este proprietatea SC Updez Market SRL si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al SC Updez Market SRL a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la updez.market@gmail.com.  

UpDez este marcă înregistrată a SC Updez Market SRL

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.updez.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos.

Date Generale – Termeni și condiții

Magazinul online updez.ro este administrat de compania SC Updez Market SRL (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. j22/3419/2022, având CUI 46777880,  Sat Visan,comuna Barnova, strada Dealul Craitelor nr 70, judetul Iasi, Romania, telefon 0754 76 76 54 și contul bancar cu RO92BTRLRONCRT0657949001 deschis la BANCA TRANSILVANIA.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online updez.ro, cumpărătorul își exprimă acordul cu înregistrarea unui cont pe adresa de email specificată și cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului și / sau telefonic. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Comanda este finalizată doar după ce vânzătorul va confirma cumpărătorului disponibilitatea stocului (telefonic sau prin e-mail).

Vânzătorul are posibilitatea de a anula comanda plasată de către cumpărător pe site-ul updez.ro , cu o notificare prealabilă, fără nicio obligație ulterioară a vreunei dintre părți față de cealaltă sau făra ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interse în următoarele cazuri:

-neacceptarea de către banca emitentă a tranzacției efectuată cu cardului utilizat de către cumpărător în cazul plăților online;

-datele furnizate de către cumpărător pe site sunt incomplete și/sau incorecte;

-situatiile în care cumpărătorul a fost de rea credință neridicând eventualele comenzi făcute pe site-ul nostru anterior;

-erori de preț sau de orice altă natură (disponibilitate stoc) care pot să intervină pe site-ul vânzătorului.

Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea și termenul de plată. Vânzătorul va emite cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse.

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online updez.ro nu includ TVA (19%), întrucât firma nu este plătitoare de TVA. Prețurile nu includ costurile de livrare.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online updez.ro cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Updez Market SRL nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor și serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

Modalități de expediție și livrare

Livrarea pieselor auto comercializate de către SC Updez Market SRL, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 15.00 vor fi procesate în ziua respectivă. Comenzile lansate dupa ora 15:00 vor fi procesate a doua zi. 

Coletele care se livreaza prin curier au factura, certificate de garantie etc. atasate pe colet, într-un plic transparent. Înainte de a arunca ambalajele vă rugăm să desprindeți de pe colet documentele de expediție și factură.

Produsele comandate pe www.updez.ro se pot livra prin curier rapid în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton, au banda adezivă și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.

Solicită piesa de care ai nevoie

0754 76 76 54